2013/08/07

anchorsareforever




starý fuckfit, staré vlasy, obľúbené veci
šortky House/top sekáč/sandále Zara/bijou h&m

~~~

Niekedy rozmýšľam, prečo robím tento blog. Prečo sa ondím s fotkami a potom si s úsmevom rátam komentáre a sledujem návštevnosť, pritom nemám z toho peniažky. Ani holý cock. Ani žiadne tie hlupácke freebies, ani fame. /Zisťujem, že v blogovom svete človek nevyžije bez cudzích slov, minimálne bude vyznievať tak o ničom./ Nechcem ráno vstávať do hlupáckej práce, chcem sedieť relaxačne za notbúčikom, byť ctená a milovaná a hejtovaná a všetko to a samozrejme nemusieť robiť nič iné. Chcem byť živená internetom. Asdfghjkl

V lete dávajú v telke strašné srákoty. A keď aj niečo dobré, tak už som to videla 973216krát. A ja to nesledujem, ani nepočúvam, paradoxne nevnímam. Len z princípu chcem zaspať pri niečom, čo nepoznám naspamäť.
Radšej kino! Za posledné 3 mesiace som bola v kine asi na všetkom. Top. A ešte keby stojí 50skk a nie 5evri! Doubletop

Svet je taký zbytočný. Príliš reálny. Hnusí sa mi a nebaví ma. Idealizujem a zatváram oči pred tým, o čom dobre viem, že to nezmením. Chcem prežiť tragický filmový príbeh, chcem byť Rouz z Titaniku (ale nestratiť Džeka). Chcem, aby veci vyzerali dramaticky a komplikovane, ale pritom bol život jednoduchý. Aby bol taký epický len naoko, pre estetiku, ale inak aby sme boli všetci spoko. Teda, stačí keď budem spoko iba ja. Aby ľudia vyronili slzičku, že aká som ja diva. Aha ju, hérečku. Miesto toho je život random a málo pompézny. No fuj.

Páči sa mi, ako si necháva veci u mňa. V izbe. Cítim sa tak polichotená, ale polichotená nie je to správne slovo, ktoré vyjadruje moju komplikovanú spleť pocitov. Teší ma to, robí mi to radosť a zároveň dáva nádej, lichotí a upokojuje. Lebo keby som len taká nejaká ochmagutka, tak si tu nenechá nič. Ale keď nechá, je to také že "vrátim sa aj nabudúce, lebo sa chcem vrátiť, tak si to tu kľudne nechám a nemusím sa ani obávať, že zmením názor, ok". Rozkošné. Teraz to vyzerá, že onanujem nad dekou a iným basic shitom. No nech.

Som stále hladná. Je to dôkaz, že som šťastná. Viď vyššie. Ale hnevá ma to. Nie z estetického hľadiska, lebo mne sa moje tuky páčia, sú tak príjemne rozmiestnené. Hnevá ma to pre to, lebo sú občas miesta, kde nie je žiadne jedlo, prípadne také, na ktoré má moje netehotensky-tehotenské telo chuť. Alebo nekvalitné. A ja chcem mať to čo chcem, kedy chcem a ako chcem. Chcem fast food so segedínom. Hambáče a hranolky a kuracie kúsky, ktoré si môžem objednať domov. A aj čínu, ako v štátoch. V takých tých cute papierových krabičkách. Slovenskí aziati sú malo kreatívni, taká Haló ryža alebo Chop suey express by boli Té Ó Pé.

Idem na Grejp. Chcem sa naďalej túlať po Slovensku, lebo som zistila, že atmosféra slovenských lúk a polí a lesov a chatových oblastí a miest a mestečiek a obcí a veľkých miest a parkov a ulíc a námestí a jazier a riek a iných vodných tokov je nezameniteľná. Fresh socík fetish. Krajina krásna. Ľudia jebnutí. Why?

Inak najlepšie leto za posledné dve dekády. Dvadsať liet, čas letí. Skoro tak rýchlo, ako ja z kuchyne späť do postele.

Som zaláskovaná ako keď som mala 15 a je mi z toho tak smiešnohlúpo a pekne naraz.

S kým sa vidím na Hrozno festivale?

15 comments:

  1. bože! asi ťa milujem <3 si taká svojská a úžasná !!

    ReplyDelete
  2. Chcem byť chlap a vošukať ťa <3

    ReplyDelete
  3. Úžasný fotky, ta sukýnka!<3

    ReplyDelete
  4. dokážeš vždy najkrajšie vyjadriť všetko to nevyjadriteľné. Som unesená a paf, škoda by ťa bola len za internetom :P

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. První fotka je awesome ♥ :) Moc se mi líbí řetízek a náramek s kotvou ;)

    ReplyDelete
  7. Mozna ze z blogovani nemas zadnej vydelek, ale pro me ses proste slavna blogova celebrita! A rekla bych ze hodne tvych "followeru" sou proste a jednoduse tvoji fans! :)

    ReplyDelete
  8. milujem čítať tie tvoje výrony duše :)

    ReplyDelete
  9. Idealizujem a zatváram oči pred tým, o čom dobre viem, že to nezmením.....yop toto robím aj ja

    ReplyDelete
  10. Milujem tvoje články!
    Všetko čo napíšeš ...
    Nechcem aby si mala pocit že si tvoje články nikto nečíta a že máš málo návštevníkov komentov.
    Väčšinou nič nekomentujem ale teraz musím :)
    a mimochodom tiež sa musím pochváliť že je toto moje najlepšie letó! A hrozne ma sere že zachvílu skončí.
    A zdielam s tebou názor že nádherná krajina a toľko jebnutých ľudí! Nechápačky !
    A tiež zaláskovaná! :)

    Radulka :*

    ReplyDelete
  11. fakt škoda že pre kravy ktoré celé dni rozprávajú len o nákupoch, kozmetike a handrách je Internet fulltime job a niekto ako ty tú možnosť nemá...a pritom by som tvoje články dokázala čítať každý deň celý deň...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...