2013/12/17

wishes


Viacerí sa zaujímali o vianočný zoznam prianíčok. Here we go! Tento rok mega brutálne uberám na handrách a najviac snívam o hernej konzole, something si wrong with me. Inak len stuff, ktorý sa minul, treba ho nahradiť alebo ktorý som lenivá zbehnúť kúpiť do Tesca, hah. Alebo sa nijakovsky nezmestí do výplaty, fakity fak!
A sphynx. Holokožka. Ľúbila by som ju viac ako seba.


Black docs, 8 eyelet/eyebrow set, Catrice/vlasový olej, Ice Cream/La Riché Directions/TATTOO MONEY!/XBOX360 4GB s kinectom/Lanvin Arpége/cicka!
________________________________________
Nebudem tu písať, že v prvom rade chcem aby sme boli všetci hrozne hrozne happy, zdraví a nepapali suché tvrdé rožky, lebo to chcem celý rok. A hlavne každý vie, že Vianoce sú dnes čisto materiálnym sviatkom, tak mi to príde o to hlúpejšie písať. Ale ak už to budú sviatky splnených prianí a snov, tak nech zvládnem skúškové!

Nájde sa niekto, koho by takéto vecičky pod stromcom tiež potešili?

5 comments:

  1. Penízky na tatto bych rozhodně uvítala taky, bohužel půjdou z vlastní kapsy. A xbox s kinectem jsem tak nějak vždycky chtěla. Moc mě to bavilo, když jsem hrála, ale toho se nedočkám.. budu vděčná za šicí stroj :)

    ReplyDelete
  2. Mně by se líbily botky a parfém ^__^ Kočičky mám nejraději s hebkým a hustým kožíškem, aww :)

    ReplyDelete
  3. Martensky jsióu můj sen. Sice já bych chtěla s květinovým motivem, ale ani nad černými bych neohrnula nos. :) Skinny kočky má tátova přítelkyně, hned dvě a je to jako hladit samet, vypadá to fakt divně a ošklivě. Ale tu, která je vykastrovaná, nic nedělá, je tlustá a má chlupaté boky a ocas mám celkem v lásce. Ale nic vzhledného na můj vkus.

    ReplyDelete
  4. 4GB je malicky,len na GTA napr treba 16GB, tiez som sa tieto Vianoce zblaznila,tak som si namiesto vela oblecka kupila XBOX 250GB,dobre radim. Inak lubim tvoj blog :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...