2014/02/25

L A D Y L I K E

Konečne zdravá a zas v Trnave. Kill meeeh! Fotky sú zo včerajšieho fotenia do školy. Spolubývajúca/spolužiačka mala tému 'glamour'. Bola som rada, že si vybrala mňa. Môj podväzkovo-korzetovo-samodržkový fetiš sa aspoň mohol poriadne vyjašiť. Nakoniec je to dosť pin-up a mne sa páčia. Aj vám?




_______________________________________________
Pomaly sa zdvíha teplota. Slnko ožiari mesto. Všetci sú pozitívne naladení, paradoxne sa mračia smerom k ostrým lúčom. Vo mne to však skutočne ožíva, opúšťa ma zimná apatia. Jar má v sebe niečo neskutočne magické a pre mňa neskutočne príťažlivé. Niečo vyžaruje, alebo niečo visí vo vzduchu. Predstavy nových nádejí a nových začiatkov. Nie som si istá. Nedefinovateľné, ale opojné. Má svoje zvuky a arómu. Má mňa a ja mám ju. A čím je jar viac pri sile, tým viac bláznim. Začínam nenávidieť o niečo menej, som o niečo viac naivná. Viac snívam, oveľa viac túžim. Som spontánna. Až priveľmi. Všetko naberá na kráse, dni naberajú na zážitkoch. Až nakoniec rozšantená spadnem do letného náručia a tam sa spokojne necham unášať na vlnách letargie. Ale to je ešte ďaleko. A ja čakám.

17 comments:

  1. Tieto prvé jarné dni vnímam podobne. Naplnili ma nádejou, že napokon nie je všetko tak čierne ako sa zdá a že bude lepšie. Bodaj by takéto dni vydržali naozaj až do leta... Pokiaľ ide o fotky tak si to zase raz trafila Cher. Krásna ako vždy. :)

    ReplyDelete
  2. Mám z tvých fotek depresi, můžeš být prosím méně dokonalá?!

    ReplyDelete
  3. Fotky jsou nádherné, opět můžu jen napsat, že přímo září krásou^^ Jinak souhlasím, jakmile přijde jaro, hned je vše... lepší? Určitě ano. Sluníčko krásně svítí, ze mně spadává ta zimní náladička a těším se, až půjdu ven a bude ještě hezčí počasí. Už úplně cítím, jak ožívám :D

    ReplyDelete
  4. Kebyže máš linku, dokonalá pin-up girl ♥ Krásny set spodnej bielizne :3 ♥

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ReplyDelete
  5. Sluší ti to, ten květovaný korzet k tobě ladí ^___^ Nejvíce se mi líbí poslední fotka (y)

    ReplyDelete
  6. pekne farby tam suuu a jar je super treba mi kupit okuliare joj

    ReplyDelete
  7. ja nikdy neviem, ako mám komentovať tvoje fotky, aby som nebola obvinená z internetového obťažovania :D

    ReplyDelete
  8. poslední dvě fotky jsou úplně parádní! :3

    ReplyDelete
  9. Korzet je super, odkiaľ ho máš? :) Ja milujem jar, všetko sa začína odznova, nové zážitky, svieti slnko, teploty sú akurát...:)

    ReplyDelete
  10. Nádhera! Chtěla bych podvazky nosit běžně přes den, třeba k sukním, jen nevím, jestli na to mám odvahu..

    ReplyDelete
  11. Krásne! Milujem tvoje vlasy a tetovania su TOP! :) <3

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    ReplyDelete
  12. připomínáš mi často Lady Gaga :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...