2014/04/15

b a s i c




jeans TW//crop top ebay.com//shirt stolen from boyfriend//shoes Vans//choker etsy.com//sunnies DM
__________________________________________
Úplne najviac nuda, ale very very komfortné na cestu do školy. Naviac sa cítim asi úplne naj spoko a naj free. A nie, nie som taký otužilec. Fotky sú z dní, keď bolo živočíšnejšie počasie. Až sa nám množili cickymicky pod oknami. Teraz je tak živočíšne, že ležim skrútená do klbka v posteli, kombo inernet + film. Zapálim sviečku a napchávam sa. 

Vivat asociálny lajf. Mmmm.

Taká som nijaká a mám nízky tlak. Plus taký protivný pocit, že čas plynie neskutočne rýchlo. Mierne znepokojujúce. Asi je to upevnené faktom, že ma baví moja škola. Čo je zdriedkavý jav. Dokonca ma baví snažiť sa. Čo je zriedkavý jav u mňa. Nevka! Nech to pekne utečie, nech už mám najkrajšie leto s G. A po lete sa v TT zjavia moje najmilšie dušičky. Dobre som to naplánovala.

A teším sa na Veľkú noc, tešíte sa tiež? U nás je to len o 1-2 návštevách v mierumilovnej atmoške. Žiadne sadomaso ani ľadový potok sa nekoná. A mám rada veľkonočnú babu. Doma robíme babamafiny. Som zhrozená, že na východe ani na juhu to nie je tradičný pokrm! Tak ma poučte, čo papkáte vy.

6 comments:

  1. Musím nesouhlasit,na tobě není nic nuda. :)

    ReplyDelete
  2. chtěla bych mít takovou postavičku jako ty! Vypadáš jako bohyně... a asi je všude tak hnusně jako u nás.. doufám, že teď bude co nejdřív zase hezky, abych mohla longboardit :)

    ReplyDelete
  3. joj aj ja zboznujem velkonocnu babu :) ale velku noc nelubim, lebo tu na dedine su take prihorete zvyky... btw si tusim krajsia a krajsia...

    ReplyDelete
  4. jeej, penny :3

    Veľká noc mi je dokopy ukradnutá, aj tak nemáme žiadne tradície, a tak.. Asi len niekam vypadneme z bytu aby nás neotravovali chalani so studenou vodou.. :D

    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...