2014/04/28

p u r i t y



Z týchto fotiek som bola mega natešená, priznávam. Som pyšná na svojho Marečka, určite ho follownite na instashite, klik sem! Lebo je seksi jak tri keksi a tvoja buchta ho chce. A možno aj tvoj brat.

Už dlho sa mi nestalo, že by fotka nepotrebovala žiadnu, prípadne len mikroskopickú úpravu. Som tu síce odutko, ale background story je, že som práve išla na vlak. Preč. Fňučik! Naviac sa za mnou rozprestiera cintorín. A vôbec. Ja sa na fotkách nerada usmievam. Poslednou dobou síce trénujem istý druh amerického úsmevu sťaby z obalu na nejaký superko rodinný produkt... ale neviem sa s tým stotožniť. Neskutočne ma vytáčajú tie komentáre, že 'keby si sa usmiala, bola by si krajšia' alebo 'fotka pekná, ale chýba úsmev' a blablaaballbl. Aj keď nie sú zrovna mierené na mňa, som veľmi ofenzívna, hehe. Ja sa cítim lepšie s výrazom raneného Bambiho/chladnej mrchy.

Ešte sa s vami podelím o jednu vec. Mám príšerne útle ramená, takže zohnať sako je občas nemožné. Predsalen, mať kozy + boky + kuracie pliecka je existenčný problém. Toto krásne bola láska na prvý pohľad. Lenže s vypchávkami som vyzerala trošku (veľmidosť) ako Rambo a po ich amputácii to zas na mne visí. Zabite ma, pls. Alebo mi kúpte nejaké implantáty. Plecné. Či ramenné?

A napíšte mi, s čím máte problém vy. Lebo ten pomer 6 komentárov : 1000 rozkliknutí ma uvádza do katatonických stavov. Dičko!
blazer second hand//leather jacket Italy//jeans Zara+DIY//top?//sunnies, ring ebay.com//choker etsy.com//shoes random cheap store in Trnava

18 comments:

  1. bože milion srdiečok, sačko je nádherné aj všetko a ty najviac <3

    ReplyDelete
  2. Mas uzasne vlasy!! :) a sacko je taky moc moc super:)

    ReplyDelete
  3. Fotky krásne!! Hneď tá prvá ma dostala :) Čo sa týka toho úsmevu, tak nechápem, prečo s tým má niekto problém, keď fotky dokážu byť skvelé aj bez neho a nasilu ho tam pchať, mi príde zbytočné.
    Sako sa ti hodí! A nedá sa nejako upraviť u krajčírky? To bude určite jednoduchšie ako ramenné implantáty ;D
    Ja mám problém so širokými bokmi. Takže u mňa nejaké obtiahnuté šaty a tričká, ktoré sú dlhé a obtiahnuté nehrozia -_-

    ReplyDelete
  4. Ja zas silim pri nakupu kalhot apod. Uzke brusko a big booty mi dela ze zivota peklo. 😢👌Jinak ty tve nehty ❤❤❤❤❤ laska na prvni pohled

    ReplyDelete
  5. Nejkrasnejsi baba co znam. Ja mam problemy s dzinama aka uzky pas, tlusta stehna. Ale ty jsi v mych ocich perfektni

    ReplyDelete
  6. žijem pre tvoje vlasy a ten blazer achh<3

    ReplyDelete
  7. Náhodou mne nevadí, že sa neusmievaš, tie fotky majú atmosféru aj bez toho a tá fotka zo zadu - vrkoč ti vážne pristane ;).

    ReplyDelete
  8. Tiež sa nerada usmievam na fotkách a nechápem prečo by na každej jednej mal byť úsmev. Takže s tebou súhlasím! :D

    ReplyDelete
  9. Na zväčšenie ramien by som ti asi len poradila aby si cvičila..tým sa ti zväčšia:)

    ReplyDelete
  10. ja mám problém s alkoholom :( :D inak ten cop je super to si si zapletala sama? povedz že nie, lebo ja si neviem spraviť ani normálny aby to vyzeralo dobre :DD inak objavila som dva nové sekáče tak keď prídeš do Žilinky musíme obehať lebo sú popiči :3

    ReplyDelete
  11. Páni, po dlouhé době outfit, co se mi VÁŽNĚ líbí! ♥

    ReplyDelete
  12. Oooh, uplně na mě dýchla slovenská atmosféra, tenhle druh plotu vídám jedině tam! Je to kravina ale fakt když ho vidím tak se mi zasteskne. Sice tam kde bydlí babka mají na cintoríně plot jiný, ale whatever... Ofinka sčesaná na prdelku ti sluší, jak je to možně to nesluší nikomu? Já mam problém s ofinou jakmile začne být teplo, takže už si ji nechávám dorůst protože takhle jako tobě by mi nedržela a už vůbec neslušela.
    Sáčko superské!

    ReplyDelete
  13. Stani,ja tak rada citam tvoje blaboly!:D a myslim to len v tom najlepsom ;) ja mam problem so zidovskymi nohami a uzuckym driekom :/

    ReplyDelete
  14. Já jsem nadšená z každých fotek co sem dáš. Ty jsi tak fotogenický člověk, to není fér..a k tomu ty vlasy a oblečení ach ach ach ach ♥♥ Kéžbych měla v okolí tak super sekáče jako ty, protože já tam vídám leda babský hadry s kytičkama. :D Chci to sako.!!!

    ReplyDelete
  15. niekto sa nevie zmieriť , že aj bez úsmevu vyzeráš lepšie jak oni keď sa škeria :D to sako je super :)

    ReplyDelete
  16. nejak mi pride ze sa nevies rozhodnut co chces vlastne byt, najprv tie drsne reci s tvojou buchtou a.k.a pisalek na refresheri a potom slova ako superko a odutko, neviem ci sa nesnazis byt svojska az moc..

    ReplyDelete
    Replies
    1. v článkoch a na internete sa vyjadrujem rovnako, ako keď som niekde 'medzi svojimi', medzi priateľmi :)

      podľa mňa to je tak lepšie a aspoň nie je nuda, nejaký problém?

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...