2014/04/21

S A C R E D







Všimla som si, že teraz je také véry véry fešn kúl fotiť (sa) v botanických záhradách. Netuším prečo. Ja nikdy nejak netuším, že prečo to a ono v 'blogerskom svete'. Ani sa nesnažím chápať, len potichu sledujem. Analyzujem. Lebo miestna scéna ma znepokojuje až odrádza. Ľudské činy, pohnútky a názory mi obracajú bruško naruby. Tak si tu len pekne ležkám, v pelíšku na hromádce, ticho špehujúc. Žiadne akty blízkeho stretnutia. Som taký hrdý asociál. Vlk samotár. Odvecáčka, he. Majte ma radi, lebo veď love it or leave it!

Každopádne, ja som našla niečo lepšie a môjmu srdcu veľmo blízke - dom obrastený popínavou rastlinou, ach! Ako malá som kreslila svoj dom snov nasledovne: z balkóna či terasy vedú schody dole a vila je na 90% obrastená. Zvyšok si nepamätám. Ale toto boli také záchytné body. Tento krásny dom patrí nejakému kriščn spolku, čo už nie je až tak pre mňa. Nevka. Raz budem bohatko a kúpim si taký. Alebo na tajnáša u nás doma zasadím nejakú poison ivy a mama ma zbije, že nám to spapalo omietku.

A keď sa to nepodarí, chcem žiť s láskou v americkej púšti v karavane a mať cadillac a auto s korbou. Too much GTA, aha. Alebo v horách, v drevodome či chatke kde je aj vécé z dreva. Too much tumblr, aha.

Okrem vyššie uvedených faktov o mojej anti-sociálnaskupina-poruche mi príde také hlúpučké rozoberať do poslednej nitky odevy na fotkách. Beriem tieto veci veľmi spontánne. Preto len toľko, že traktorkové sandále som dlho hľadala a vyberala a keď ich už konečne mám, rada v nich nosím fusakle.

Inak Veľkú noc mám super. Vyžieram tiramisu, babu, idem koštnúť chlebíky. Okropená som bola jemne a doma je tak nadmieru príjemne. Vy ako? Prežili?

shoes, jeans H&M//socks Topshop//crop top ebay.com//sweather, leather jacket Italy//sunnies Primark//purse Najlepšie kabelky//choker etsy.com

10 comments:

  1. najviac super .keď dojdem do trnávky zoberieš ma tam!<3

    ReplyDelete
  2. Boží a ty ponožky jsou super ;) http://fashionsandmakeupsmirrors.webnode.cz/news/meli-byste-zajem-/

    ReplyDelete
  3. Já tě žeru..:-) jak jsou ty tvé fotky vždycky naprosto jiné a originální, to je prostě super.

    ReplyDelete
  4. kopíruješ Melissu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie ďakujem, na ňu sa určite nechcem a nesnažím podobať :D

      Delete
    2. Melissu síce zbožňujem ale medzi ňou a Cheryl je obrovský rozdiel a žiadne kopiráctvo nevidím :D

      Delete
  5. Jéééj, tam je ale pekne :3 Pekné fotografie.

    ReplyDelete
  6. super si.

    ja len toľko, že niekto analyzuje nitky, lebo nepotrebuje písať o chlebe s maslom (if u know what i mean) a možno tak aj niekoho niečo naučí, nejde tu o "hlúpučké veci". chápeš, taká rôzorodosť v blogovom svete. keby všetci písali o tom istom, bola by to nuda na entú.

    :)

    ReplyDelete
  7. milujem tvoj štýl :3

    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...