2014/05/26

M A R K E T




Minulý utorok sme sa zatúlali na trnavský kvetinový rínok. Preveľká škoda, že som nemala jednu zo svojich lanadelrejovských handmade čeleniek. Nevadí. Aj prevažne sekáčikový outfit bol dosť eye-catching. Chcela som si kúpiť asi každú druhú burinku. Lebo kvety sú vrchol estetična. A majú pastelové farby. 

Btw, už viem, prečo sú ponožky taká nutnosť do sandálov! Nešmýka sa potom noha. Veľké plus, keď majú lolitkovský volánik. Nemyslím teraz trekové sandáločky na suché zipsíky ozdobené športovou ponožkou s nápisom TENNIS, oki?

Prišlo teplo. Konečne! Nie je nad to, odhodiť mikiny, svetre, bundy, kabáty a iné odpornosti. Ja vyslovene neznesiem viac ako dve vrstvy. Najradšej by som žila niekde, kde by môj každodenný outfit pozostával z bikín, šortiek a pennyboardu. 
Konečne čas na holé nohy. Prsia veselo bez podprdy. Bazén. Výlety. Chaty. Teplé noci. Vstávam plná energie a chuti do života. Ešte dve skúšky a čaká ma krásne leto. Som very very zaľúbená a mám okolo seba iba skvelých ľudi, čo viac si priať? Mám všetko. Všetko plus dva termíny na tetovanie. Nič viac nechcem.

pées - rozhodla som sa pridávať hudbu častejšie, chceme/nechceme?
jumpsuit second hand//blazer second hand//sandals H&M//socks F&F//handbag Najlepšie kabelky

4 comments:

  1. kvetinový rínok som zmeškala ale na tom minulom som bola a ten bol supiš <3 !

    ReplyDelete
  2. Jakto,že jsi tak úžasná,achjo!♥♥

    ReplyDelete
  3. emma roberts little bit

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...