2014/05/20

s p a





Milujem kúpeľné mestá. Sú také zaspatučké a oblátky by som mohla vyžierať 365 dní v roku. Fascinuje ma architektúra kúpeľných domov, je tam taký pokoj a paradoxne jediné, čo ma desí, sú starí ľudia. Mám fóbiu zo staroby. Live fast, die young. Ale starčekovci aspoň nezazerajú na moje "ortopeďáky" aka "najkrajšie škaredé sandálky". Vôbec nechápem, prečo ich všetci tak hejtia. Dobre, tie šľapkoidné ktoré sú na 99% zhodné s tými, čo kúpite v lekárni... to je too much. Ale tieto sú fabulous. Všetko lepšie, než balerínky. Z tých mám husiu kožu ja.

Kto uhádne, kde to je, dostane vzdušný božtek. Je tu celkom jasná nápoveda. A inak už mám polovicu skúškového zmáknutú, som super! Preto aj tá low aktivita, sorko. Niekedy jednoducho potrebujem nechať tento virtuálny svet plný zloby a negativity na chvíľu tak a žiť realitu. Inokedy zasa naopak, utiekam sa k bločíku, lebo realita stojí za houby.
Kto maturuje a skúškuje, tak tomu posielam pozitívne vlny a chuť do učenia. Meow.

dress Italy//denim vest second hand//handbag Najlepšie kabelky//shoes H&M//sunnies dm

9 comments:

  1. hej kocka co robis ze si tam schudla? aaa trencianske teplice su to :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. neviem, prečo to všetci píšu, ako keby som mala predtým 250 kg :D
      ale neschudla som nič... dva roky vyzeram rovnako a posielam božteka

      Delete
    2. nijeee tak som to nemyslela... vzdy si mala super postavu len sa mi zda ze mas tensie nozky :) nie v zlom bozechran ;)

      Delete
  2. já nevím, ale taky se mi zdá, že si zchudla ..postavu máš,ale krásnou to nic nemění, stejně tak fotky jako vždy superr!

    ReplyDelete
  3. presne na tom istom mieste som sa fotila pred pár rokmi :) krásne mesto! a samozrejme aj ty :)

    ReplyDelete
  4. Trencianske Teplice, co som vyhrala?
    Podla mna posobis schudnuto preto, lebo nemas prilis obtiahnute/postave nelichotiace oblecenie a boty s hrubou podrazkou :)

    ReplyDelete
  5. Super místo a ty jsi ještě suprovější♥

    ReplyDelete
  6. jesus mne tu býva frajer,nonstop som uňho nasačkovaná,ale práve keď si tam ty tak nie -_- sad story :((

    ReplyDelete
  7. myslim ze preto ludia neznasaju tie sandale (me included, pretoze su vazne priserne) pretoze vyzera asi ako z roku 1992 ked sa Ceskoslovensko spamätavalo z diktatury a prudili k nam veci, co boli na západe asi 8 rokov out

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...