2014/06/23

c r e a m



dress H&M divided//denim vest DIY//canvas Gate//backpack Primark

Horúci deň = biela a šaty. Popravde, nikdy som bielu nejak nežrala. Ja si nikdy nedávam pozor, lebo som také tupelko. A vždy sa okyckám, alebo si sadkám do nejakej žbrndy, alebo ma okaká vták, etc etc. Ale raz za čas áno. Povedzte mi, že nie som jediná, ktorá si rada dizajnuje oblčenie DIY škvrnami jedla...?

Inak biela je super estetická.

Uvažujem nad viac naturálnym sfarbením vlasov, lil bit in Cara style. Chcem zachovať čo najviac blond odtieň, ale nechcem úplne jednoliatu farbu. Nejaké rady a myšlienky?

Neviem, aké prezenty dostávate od svojich chlapov, chlapcov, snúbencov, manželov, miláčikov či kamarátov s výhodami. Ale ja som najradšej, keď niekam ideme. Asi to bude mojim skvelým znamením, ale ja na zadku dlho neobsedím. A zbožňujem výletovanie. V rámci menín sme teda šli do zoo Bojnice. 
/fotky už majú dva týždne, keby som tak neodkladala blog na poslednú priečku môjho to do list-u, keby.../

Som aj nie som fanúšik zoologických, ono na jednu stranu som infantilná a "chcem sa ísť pozrieť na zvieratká", na druhú stranu by som asi 90%-ám zvierat zväčšila voliéru trojnásobne a zlepšila jej vybavenie. Niektorí chudáčikovia boli fakt nasáčkovaní v priestoroch menších než moja študentská izbička (chápete). Hlavne teda pytón na fotke nižšie ma dosť zarmútil. O medveďoch na betóne a s jazierkom špinavej vody ani nehovorím... Každopádne, všetko bolo pekné a zlaté a najradšej by som to mala doma. Aj toho pytóna. Veeeeeľký had, mmm. Sen každej ženskej. Hahaha. Ale nie veď... majestátny bol!




Prvý rok na výške už je oficiálne za mnou. 
Trpím akútnym (pocitom) nedostatkom oblečenia.
Trošku aj topánok.
V mestách, kde sa pohybujem, sa vyskytuje stále viac žabkovej obuvy.
Ľudia na mňa pozerajú ako na zjavenie, aj keď mám rifle a biele triko.
Neznášam ľudí stále viac.
Mama je raw vegan a v chladničke je len zelenina, help.
Chcem ísť do tropického raja. 
A hneď teraz chcem ľadový berry cider!

11 comments:

  1. Joj strašne sa mi páči to jak si oblečená na tých fotkách. Je to také pekné nežné a zároveň tie tetovania tomu dodávajú šmrnc! :) aj keď aj ja som milovnica čiernej a tmavých farieb, lebo sa vždy zašpiním (vždy som obdivovala ľudí, čo nosia biele nohavice :D)
    S tými darčekmi/výletmi súhlasím a s tým, čo si napísala o ZOO taktiež. Tiež sa to vo mne strašne bije, že nemám možnosť inde také zvieratká vidieť, ale tie podmienky sú strašné :/
    Ok nejako som sa rozpísala, proste fotky geniálne (tá s plameniakom je ňuf!) a ty nádhernica ako zvyčajne :*

    ReplyDelete
  2. tá farba vlasov je podľa mňa super ! veľmi sa mi páči taká tá svetlunká hnedá a tmavá blond farba ala biela káva :) aaa tiež si zvyknem zdobiť oblečenie fľiačikmi, od jedla, od farieb, od oleja, bárčoho :D moje biele veci sú nositeľné maximálne 3 mesiace a potom je to vhodné len na lumpárčinu :D

    ReplyDelete
  3. ja sa k vám presťahujem, moja mama zeleninu zásadne nekupuje :( furt jem dokola len cuketu a paradajky :D a hmmm aká anakonda :D

    ReplyDelete
  4. krása si a ta posledna fotka je super :)

    ReplyDelete
  5. kráska najväčšia si <3333

    ReplyDelete
  6. Mne sa tiež tá farba vlasov velice polúbuje, mala by si ísť do toho! A čo sa týka oblečenia a fľakov, high five :D To by som nebola ja, aby som si neobliekla tričko a vzápätí si ho okyckala niečím. A plameniak fotka top!

    ReplyDelete
  7. Skvělé fotky, moc Ti to sluší! Bambusy, jasmín, hadi, lvi - krásně různorodé fotografie a ten bat'ůžek
    je boží!

    ReplyDelete
  8. Ty fotografie jsou všechny skvělé. Jak tebe, tak i zvěře. Já sama se velkých hadů bojím, a tak ani nějak netoužím po tom je mít doma :D S tvým přítelem jste krásní. Já mám taky věčně prázdnou lednici a leží v ní jen mrkve ._. Je mi tě upřímně líto, že na tebe lidé koukají jako na atrakci, ale když jsi tvořila takový vzhled, tak jsi s tím musela počítat. Já osobně tě žeru, máš úžasný vkus a jsi jedním z mých vzorů a inspirací.

    ReplyDelete
  9. Si skvěle oblečená! Taky obdivuji lidi, co chodí v bílých kalhotech, protože já si ty svoje vždycky zašpiním:D Plameňák je úplně super!:)

    ReplyDelete
  10. Och bože ty si tak skvelá! ♥

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. what a lovely look!
    i adore all your Tattoos,
    you are so pretty, lovely

    Hope you may visit my blog,too
    Your Amely Rose from:
    http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...