2012/10/20

sweetgreed

Niekedy, keď moje sklamanie z ľudí naberá najvyššie obrátky a som emocionálne zbombardovaná, robím si radosť materiálnymi vecami. Môžu byť aj abstraktné, ako napríklad nový follower, alebo to môžu byť aj maličké maličkosti. Verím, že mnohí seriózne považujú greed za hriech či minimálne zlú vlastnosť, ale ja to zaobaľujem do nevinnej dievčenskej márnotratnosti. Lalala.


V supercute teddy krabičke mi dorazili circle lenses od UNIQSO ♥ hneď, ako sa dostatočne "vykúpu" v roztoku začnem trénovať vkladanie do oka. Mám pocit, že si ho vypichnem. Hah. Tešte sa na fotky s farebnými očkami! /áno, dostala som ich úplne zadarmo a vôbec sa za to nehanbím :)

Viac nájdete v po otvorení.

Tieto veci mi nikto neposlal ako "sponzor", ale objednala som si ich sama z vlastného presvedčenia zo stránky, kde ponúkajú kadernícke výrobky/potreby. Nielen, že ich kvalita je neporovnateľná s klasickými drogériovými vecami, ale za liter mliečneho (LATTE) šampónu som zaplatila okolo 2€. Genere balzám z kokosového mlieka stál čosi cez 3€ za 500ml. To, že obe veci voňajú krajšie než moje milované milkšejky je len dokonalým bonusom. Môžem oprdieť všetky tie gliskúry a podobné, už nikdy viac. KJMN je farba ktorú vyrába Kallos. Ich výrobky sú veľmi kvalitné, ale ich cena je skutočne nízka. Farba stojí 3,50€ a vyvíjač 1,40€. Ja som si kúpila 0.22 VIOLET. Naviac vyrábajú vec, ktorú som si dá sa povedať vysnívala - straightening conditioner, inak zažehlovacie mlieko. Ak máte záujem, napíšem aj podrobnejší post, keď budem mať všetko odskúšané.

A takto nejako vyzerajú vlasy po 2x farbení KJMN. Vlastne na každom svetle (dennom, rannom, prítmi, umelom...) vyzerajú trochu inak. Toto je ich najkrajšia podoba. Keď si oddýchnu a odrastú, chystám ešte dve dofarbenia. Nie je nič krajšie ako fialové vlasy ♥ a inak už ich mám ako-tak dlhé, ešte tak 5cm je môj goal.

Ako vidíte, čo sa týka môjho outerwear, čierna vládne. Vlastne čierna vládne vo všetkom. A prišla aj rozkošná Iron fist hoody s líštičkou-kmotričkou :3

Začala som nosiť nevystužené podprsenky. Cítim sa v nich pohodlnejšie, voľnejšie, prirodzenejšie a viac sexi, haha. Aktuálne čítanie - môžem len odporúčať. Čítam ju v buse a ešte aj počas pešej chôdze, som asi fanatička.
_____________________________________________________________________________
Holy sweet jesus, tento článok robím dokopy asi tri hodiny s prestávkami na obaľovanie a vyprážanie bedlí. Addicted to my blog. Just married. Haha. Ale hádam to niekoho poteší.

28 comments:

  1. Super animačky ;)
    a tá fialová ti supermega sekne!

    ReplyDelete
  2. reálná dark Cheryl je 100% lepší jako ta fejková :)

    ReplyDelete
  3. love you.♥ love it. ♥ best photos

    ReplyDelete
  4. ta parochna je fakt skvelá

    ReplyDelete
  5. ten giff s parukou je boží!♥♥♥♥♥

    ReplyDelete
  6. Ty fialovy vlasy sou super! :) Mas pravdu, ze jsou proste nejlepsi :)
    Nosit nvyztuzny podprsenky me nikdy nenapadlo, az ted.., asi to zkusim! Dik za tip :)

    ReplyDelete
  7. poprosila by som si niečo viac o tom straightening conditioner-i :)

    ReplyDelete
  8. Keď som dole rolovala, tak som si myslela že jaká Katy Perry tam je..a to ty :)) stými fialkovými vláskami :)) ale strašne cute :))... a na ten šampón sa chystám aj ja... a vraj je velmi dobré aj Latte balzam :)) lepšie než placenta. A za tú cenu no NEKUP TO :))...

    ReplyDelete
  9. Mohla by si sem dať stránku, z ktorej si objednávala šampóny? Ďakujem. :)

    ReplyDelete
  10. odporúčam kallos oleje na vlasy :-)

    ReplyDelete
  11. knižka super, vlasy super, kallosu som neverila pre ich nízke ceny, ale nechám sa zlákať :) nevystužené podprsenky by som tiež rada nosila, keby som do nich mala čo dať :D

    ReplyDelete
  12. Taky by se mi hodily nový čočky. Jinak ty fialový vlasy vypadají super. :)

    ReplyDelete
  13. Zaujala ma značka Kallos, takže potom si prosím recenziu, alebo aspoň nejakú zmienku, či sú výrobky kvalitné. Lebo silno uvažujem nad kúpou :)

    ReplyDelete
  14. ty animace nemají chybu :) sekne Ti to!

    ReplyDelete
  15. ta fialová vypadá vážně skvěle!! A rozhodně napiš recenze na všechno!! Latte je úžasná koupě - nevíš jestli posílají do Čr?

    ReplyDelete
  16. neskutočne krásna farba!

    ReplyDelete
  17. budem opakovat po slecnach vyssie, ale fakt pekne gif.ka :)

    ReplyDelete
  18. mne ten formspring neukazuje tam..nevime preco..nemohla by si prosim ta dat sem ten link? dakujem :)

    ReplyDelete
  19. nasazování čoček je to nejjednodušší na světě..to je spíš těžší nakreslit přesnou perfektní oční linku:-D

    ReplyDelete
  20. ahoj, z ktorej stránky si objednávala tu kozmetiku na vlásky? daška

    ReplyDelete
  21. predtym si hovorila ze fialove vlasy sa ti nehodia a uz naraz hej??

    ReplyDelete
  22. Nad čočkama jsem váhala půl roku co jsem žila v Asii. Takový výběr jsem nikdy nikde neviděla! Ale také jsem měla strach z toho, že by zůstaly nerozbalené kvůli mé neznalosti nasazování. A to už jsem čočky kdysi nosila - nesnášela jsem je, ale furt mě lákají :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
  23. vlasy mas pekne,ale tie pordpry mi pridu ako pre 60 rocnu babku... nic na nich nie je sexi su priam odpudzujuce... a neviem ci by som bola taka odvazna,aby som si pchala do oci nieco co ani neviem odkial to pochadza a pokial to nie je nejaka overena znacka,tak by to okolo mojich oci ani len neslo

    ReplyDelete
    Replies
    1. vyzlečené možno hej, ale ako každý kus oblečenia, na tele vyznejú úplne inak :) na tieto šošovky som čítala viacero recenzií od iných blogeriek, niektoré ich používajú dlhodobo a sú spokojné :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...