2013/03/04

Sunny

Zjarnieva sa a ja som si objednala disco pants.
Teraz to vidím nejako takto -
Plain spring

Time to be girly

Too much hate

Funeral everyday


Nylonové diskogate mi prídu veľmi veľmi sexy, využiteľné a jednoducho perfektné. Na prehnané farby zatiaľ nejak chuť nemám, čierna je super a pomaly začínam vyťahovať Vansy na suché chodníky, dokonca som si zaobstarala nové semišky na 15cm opätku... aj keď, zlaté Martensy ♥
Ktorý outfit vás najviac oslovil?

13 comments:

  1. mňa najviac oslovil prvý ... a aj ten posledný je super :3

    ReplyDelete
  2. celkom slušne kreatívna kombinácia :)

    ReplyDelete
  3. najkrajší je ten posledný ;)

    ReplyDelete
  4. mám stejné marteny ♥♥♥ a hrozně je miluju ♥ (možná až moc..)

    ReplyDelete
  5. Gilotínu na toho, kto prišiel s módou tých nechutných kvetov ako čelenky ala náhrobný veniec a úplne pochybujem o mentálnom vývoji tých, čo to nosia, asi chudáci nevedia ako inak zaujať, vlastne, ani ty to nevieš , keď si to natasíš na hlavu, ale predsa, nie je pekné smiať sa obmedzeným a inak postihnutým ľuďom, tak ......ale pri tebe to inak nejde....a áno, viem, zhorím v pekle :-) s láskou B

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja len nechápem, ako môže v niekom vzbudiť toľkú nenávisť a rozhorčenie niečo tak malicherné a plytké, ako ozdoba do vlasov :) označiť niekoho za "postihnutého, obmedzeného, mentálne zaostalého" pretože nosí to, čo sa mu zrovna páči? ..každopádne, pekný deň maj a nerob si zbytočne vrásky :)

      Delete
  6. neviem, možno sa mýlim ale ešte keď neexistoval internet takže ani attention bitches ktoré zjedli vždy všetku múdrosť sveta, si naše mamy a staré mamy plietli vence z lúčnych kvetín a silne pochybujem že ich niekto v tej dobe nazýval postihnutými alebo obmedzenými .. myslím si že je to milý boho trend a nevidím na tom nič zlé ak niekto vie ako túto čelenku nosiť. dúfam že si si užila svoju minútku slávy, zatriaslo ti srdiečko ako pekne si napísala bezvýznamný a 'urážlivý' komentár, cítiš sa dôležito? ty kritička jedna! :) ďakujeme ti ale krásne, v piatok pri štvrtom poháriku vždy preberáme no-liferov a iba vďaka tebe máme hneď dlhší zoznam! :) cítiš sa teraz dôležitejšie? odpíšeš mi teraz nejako kruto drsne však? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehm, ale babky si to aspoň uvili samy a vyzeralo to vkusnejšie zo živých kvetov ....

      Delete
    2. v zime si toho slečny veľa uvijú :) budem sa asi opakovať, ale keď to niekto nosiť vie, nech si to nosí. mimo to, stanka si veľa čeleniek vyrobila sama, síce nie zo živých lvetov a myslím si že vy dve dievčatá by ste neboli schopné ani toho. nechápem ako sa vám môže žiť dobre na svete keď kritizujete ľudí za to čo sa im páči, nazývate ich obmedzenými ak nie ak horšie .. pritom vám určite tiež vadí keď niekto škaredo zazerá ak máte niečo 'iné' na sebe. každý sme rovnaký, len niektorý sa nevedia správať a vždy sa budú snažiť byť naivne niečo naviac a vyvolávať zbytočné smiešne a najmä malicherné konflikty. vytíkať ľuďom úplné zbytočnosti za to že sa nehanbia vykadriť svoj názor a sú naň hrdý. get a life!

      Delete
    3. ako keby som ja s tým predošlým komentom niečo mala, len som sa zapojila a povedala svoj názor, toť vše.... a keď už sme pritom, áno, Stanka je zručná a ostatní sme všetci digitálni :)

      Delete
  7. Mě se ozdoby do vlasů z umělých květů naopak líbí. Vypadá to podle mě pěkně, v tmavých vlasech pěkně vyniknou, ve světlých vypadají jemně, každopadné věc názoru. Jinak se mi hodně líbí 2. a poslední outfit, máš strašně dobrý vkus podle mě. :)

    ReplyDelete
  8. som rada že si to pochopila milá Solnička ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...